:host { --enviso-primary-color:#1097D9; --enviso-secondary-color: #1097D9; font-family: 'Century Gothic'; }

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

De overeenkomsten tussen de koper en Mudia worden volledig en uitsluitend beheerst door deze algemene voorwaarden, niettegenstaande enige andersluidende bepaling in welk document dan ook van de klant.

1. PRIJZEN

De ticketprijzen worden op onze website aangegeven in euro’s, inclusief BTW. Speciale voorwaarden worden alleen toegepast bij de balie van het museum op de dag van het bezoek. Wie een speciaal tarief heeft aangevraagd, zal bij de toegangscontrole zijn legitimiteit met een officieel document moeten bewijzen.

2. PERSOONLIJKE GEGEVENS

Bij de aankoop van (een) ticket(s) via internet is de koper verplicht alle stappen te volgen. Tijdens de procedure zal de koper specifieke informatie moeten verstrekken die nodig is voor het beheer van zijn bestelling. De koper bevestigt dat deze informatie juist en up-to-date is. De koper van de tickets moet alle nodige voorzorgsmaatregelen treffen om zijn wachtwoord geheim te houden. In overeenstemming met de GDPR zal World of Mind SRL deze gegevens (e-mailadres) alleen gebruiken om haar activiteiten te promoten. World of Mind SRL verklaart dat deze gegevens in geen geval zullen worden verkocht of uitgewisseld. De bezoeker kan zich op elk moment uitschrijven van de nieuwsbrieven en niet langer deel uitmaken van de World of Mind SRL database door zich manueel uit te schrijven.

3. UW TICKET

 • Tickets worden niet terugbetaald.
 • Uitgifte: Na aanvaarding van de betaling wordt het ticket naar het tijdens de bestelprocedure aangegeven e-mailadres gestuurd. Het wordt geleverd in .pdf-formaat.
 • Geldigheid: Om geldig te zijn, moet uw ticket thuis worden afgedrukt in staand formaat, op een blanco wit A4-vel of worden weergegeven op het scherm van uw smartphone. De gekozen datum en uur komen overeen met het bezoek van de permanente van het Mudia. Voor elke gekochte toegangskaart wordt een ticket afgegeven. De geldigheid van de tickets wordt aan de ingang gecontroleerd en geregistreerd met behulp van barcodelezers. Het ticket is alleen geldig voor de datum van het bezoek die u bij de bestelling hebt geselecteerd. Het is niet mogelijk om met hetzelfde ticket meer dan één keer te worden toegelaten. Alleen de eerste persoon die het ticket toont, krijgt toegang tot de tentoonstelling. Deze persoon wordt verondersteld de rechtmatige drager van het ticket te zijn. Het is daarom verboden het ticket te reproduceren, te dupliceren of te vervalsen, of voor dergelijke doeleinden beschikbaar te stellen. De koper moet zijn of haar e-ticket op een veilige plaats bewaren. De koper mag nooit een door een vreemde aangeboden ticket aanvaarden, aangezien het een kopie kan zijn. De houder van het toegangsticket kan een andere persoon zijn dan de koper.

4. BETALING

De validatie van een bestelling impliceert de verplichting van de koper om de aangegeven prijs te betalen. De koper moet zijn aankopen op de site betalen met een kaart (Bancontact, Maestro, Visa en Eurocard, Mastercard). Het debiteren van de bankrekening staat los van het gebruik van de tickets. In ieder geval zijn de tickets betaald, zelfs als de koper ze niet afdrukt. Het betalingsbewijs kan niet als toegangsticket worden gebruikt. De betaling voor groepsbezoeken gebeurt rechtstreeks aan de kassa of per factuur na het bezoek. Deze laatste optie moet door de koper bij de reservering worden aangegeven en de koper moet de nodige factureringsgegevens verstrekken. Betaling per factuur na het bezoek is alleen mogelijk voor groepen die een reservering hebben gemaakt.

5. IK HEB MIJN TICKET NIET GEBRUIKT

Toegangsbewijzen zijn geldig voor één enkel bezoek. Dit wordt gecontroleerd via de datum en het tijdstip die op het toegangsbewijs zijn vermeld. Ongebruikte tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

6. UITSTEL VAN TICKETS

Uitstel van tickets wordt aanvaard. Als u niet aanwezig kan zijn op de geplande dag, nodigen wij u uit een email info@mudia.be te sturen of het aan een andere persoon in dezelfde prijscategorie te geven.

7. GROEPEN

Reservering
 • Rondleidingen moeten ten minste 15 dagen voor de datum van de rondleiding per e-mail of telefoon worden gereserveerd.
 • Specifieke verzoeken met betrekking tot de groep, zoals bijzondere gezondheidsbehoeften, eventuele handicaps, taalvoorkeuren of andere speciale vereisten, moeten op het moment van de reservering worden aangegeven.
Aantal bezoekers
 • Elke gids kan een groep van maximaal 20 personen begeleiden.
 • Voor groepen groter dan 20 personen moeten meerdere gidsen aangevraagd worden om een optimale ervaring te garanderen.
Annuleringsvoorwaarden
 • Elke annulering of wijziging van een boeking voor een rondleiding moet ten minste 10 dagen voor de geplande datum van de rondleiding worden doorgegeven.
 • Als deze termijn niet gerespecteerd wordt, zullen de kosten van de gids aan de groep gefactureerd worden.
 • Door te reserveren aanvaardt de klant zonder voorbehoud de algemene verkoopvoorwaarden.

Recente artikelen

  Commentaires récents

  Geen reacties om te tonen.
  nl_BENL

  Prijzen & bezoeken 2022
  Individueel*

  Volwassenen: 15€
  Studenten 19-25 jaar: 12€
  Kinderen 6-18 jaar: €8
  Kinderen 3-5 jaar: €5
  Kinderen -3 jaar: gratis
  Family Deal (2 volwassenen + 2 kinderen): €38
  Lerarenkaart : €13
  Article 27: ticket article 27 + €1.25

  Groepen

  Volwassenen : €12 (min. 15 betalende pers.)
  Scholen: €7 (1 begeleidende persoon gratis per 15 personen)

  *Voor gereduceerde tarieven (lerarenkaart, artikel 27...), gelieve een bewijs mee te brengen op de dag van uw bezoek

  Gegidste rondleidingen (na reservatie):

  Prijs: 90€
  Duur: 1u30
  Voor alle boekingen, rondleidingen, maaltijden....

  Réservations : +32 (0)2 549 60 49

  Openingstijden

  Open van woensdag tot vrijdag van 10u tot 17u

  Ouvert les week-ends et jours fériés de 10h00 à 18h00

  Elke dag open tijdens schoolvakanties van 10u tot 18u
  Gesloten op 25 December en 1 Januari

  Locatie

  Place de l'Esro 61, 6890 Redu - Belgique

  Het Mudia Trouw aan zijn slogan « Kunst Anders Beleven », wil Mudia op een eenvoudige, aantrekkelijke en ludieke manier meer dan 300 originele kunstwerken tentoonstellen!