:host { --enviso-primary-color:#1097D9; --enviso-secondary-color: #1097D9; font-family: 'Century Gothic'; }
Uw event in het Mudia, een museum speciaal voor u!

Uw events

Zoekt u een intieme en onconventionele locatie voor uw event? Of u een meeting, family day of teambuilding activiteit wenst te organiseren, of nog klanten wenst uit te nodigen in een exclusieve setting: Mudia verzekert u en uw gasten een onvergetelijke ervaring te beleven in het boekendorp te midden de natuur en ideaal gelegen!

Overdag is onze vergaderzaal ter beschikking (ma-vrij van 9u30-18u; buiten schoolvakantie) voor max. 40 personen. 
Wanneer de deuren van het museum sluiten voor het publiek, staan wij voor u klaar: wij zorgen dan voor een (begeleid) bezoek aan het museum met nadien een receptie in het Mudia Café en/of een gastronomisch diner.

Sommige klanten wensen een BBQ op ons panoramisch terras, of stellen hun gasten een boeiende voordracht voor in onze cinemazaal. Andere vragen naar rondleidingen door heel het museum of in bepaalde zalen. Het gebeurt ook dat men ons vraagt om het hele museum open te stellen voor een walking dinner in het museum zelf. Tout est possible au Mudia !

Wenst u uw gasten te transformeren in een personage uit een ander tijdperk? Dat kan! Wij hebben ook een verhalenverteller die boeiende storytelling kan doen. 

 • FACILITEITEN
  Een grote parking van 75 plaatsen op 200m en toegang voor rolstoelgebruikers. Een professionele keuken om de beste gerechten klaar te maken.
Devenir sponsor ? Une situation gagnant-gagnant

Sponsoriser une exposition signifie que votre entreprise affirme son sens de la citoyenneté : vous offrez à chaque visiteur une preuve concrète et durable de votre implication et en tirez une prestigieuse carte de visite professionnelle. Investir dans l’art et la culture vous donne effectivement du prestige et réhausse votre image de marque.

 • Quels avantages à être sponsor ?
  Marquez des points en termes de visibilité de marque, de networking ‘B2B’ et d’expériences à vivre: visibilité optimale, participation aux grands évènements de networking pour vous et vos relations d’affaires, usage de l’infrastructure du musée pour vos évènements d’entreprise exclusifs. Sans oublier la possibilité d’acquérir un nouveau public et d’accroître la responsabilité sociétale de votre entreprise.
 • Que sponsoriser et comment ?
  Le sponsoring peut prendre diverses formes et à divers niveaux : du sponsoring d’une exposition concrète aux partenariats structurels en passant par les contributions en nature. Chaque sponsoring est importante pour nous, quelle que soit sa taille. Nous sommes reconnaissants à chacun de nos sponsors ! 

Recente artikelen

  Commentaires récents

  Geen reacties om te tonen.
  nl_BENL

  Prijzen & bezoeken 2022
  Individueel*

  Volwassenen: 15€
  Studenten 19-25 jaar: 12€
  Kinderen 6-18 jaar: €8
  Kinderen 3-5 jaar: €5
  Kinderen -3 jaar: gratis
  Family Deal (2 volwassenen + 2 kinderen): €38
  Lerarenkaart : €13
  Article 27: ticket article 27 + €1.25

  Groepen

  Volwassenen : €12 (min. 15 betalende pers.)
  Scholen: €7 (1 begeleidende persoon gratis per 15 personen)

  *Voor gereduceerde tarieven (lerarenkaart, artikel 27...), gelieve een bewijs mee te brengen op de dag van uw bezoek

  Gegidste rondleidingen (na reservatie):

  Prijs: 90€
  Duur: 1u30
  Voor alle boekingen, rondleidingen, maaltijden....

  Réservations : +32 (0)2 549 60 49

  Openingstijden

  Open van woensdag tot vrijdag van 10u tot 17u

  Ouvert les week-ends et jours fériés de 10h00 à 18h00

  Elke dag open tijdens schoolvakanties van 10u tot 18u
  Gesloten op 25 December en 1 Januari

  Locatie

  Place de l'Esro 61, 6890 Redu - Belgique

  Het Mudia Trouw aan zijn slogan « Kunst Anders Beleven », wil Mudia op een eenvoudige, aantrekkelijke en ludieke manier meer dan 300 originele kunstwerken tentoonstellen!